Hemmadejt

När ni träffats en eller två gånger kanske du vill bjuda in till dejt hemma hos dig. Detta kan kännas som ett stort steg och lite nervöst. Det finns flera små gester du kan göra för att få hemmadejten att kännas speciell.

Läs Mer

Skicka en inbjudan. För att få kvällen att kännas så härlig som möjligt kan du posta en handskriven inbjudan till din dejt.

Städa ordentligt. För kom igen, ingen gillar en slarver. När du bjuder hem en dejt ska du alltid ha städat och snyggt för att imponera. Investera i lite blommor och kanske även ett gott doftljus.

Laga en god middag. Här kan du verkligen imponera med en riktigt god middag. Ta reda på vad din dejt gillar för mat och laga middagen utifrån hens preferenser. På Veganskarecept.se hittar du goda veganska recept som vi tror hade lyft dejten till nya nivåer.

Bjud på ett lyxigt vin. Köp ett vin till middagen som verkligen passar till maten du lagat. Ta hjälp av personalen på systemet för att köpa rätt vin. Du ska även alltid servera ett vältempererat vin.

Musik. Ha på lite loungemusik i bakgrunden. Det bygger en härlig stämning och om det blir en lång tystnad gör det inte lika mycket. Spotify har flera färdiga listor du kan använda dig av.

Vi ger också tips på hur du skapar en vinprovning hemma! En perfekt aktivitet för en hemmadejt.

Vi önskar dig ett stort lycka till med ditt dejtande och hoppas det leder till ett långt och lyckligt förhållande!